1. اهداف خود را تعیین کنید:قبل از جلسه درمانی، کمی زمان بگذارید و در مورد آنچه که امیدوارید از طریق درمان به دست آورید فکر کنید. در نظر بگیرید که می خواهید به چه مسائلی بپردازید، چه تغییراتی را می خواهید ایجاد کنید، و اهداف خاصی را که در ذهن دارید.

2. اطلاعات مربوطه را جمع آوری کنید:اگر سوابق درمانی قبلی یا مدارک پزشکی مرتبط با سلامت روانی خود دارید، آنها را قبل از جلسه خود جمع آوری کنید. این اطلاعات می‌تواند بینش‌های ارزشمندی در مورد سابقه شما ارائه دهد و به درمانگر کمک کند تا وضعیت شما را بهتر درک کند.

mental health-سلامت روانی

3. فهرستی از سؤالات تهیه کنید:هر سؤال یا نگرانی در مورد درمان یا سلامت روان خود دارید را یادداشت کنید. این تضمین می کند که هیچ چیز مهمی را در طول جلسه فراموش نکنید و به شما فرصتی می دهد تا در مورد همه موضوعات مرتبط بحث کنید.

4. در مورد احساسات خود فکر کنید: کمی زمان بگذارید تا در مورد احساسی که از آخرین جلسه خود یا از زمانی که تصمیم به درمان گرفته اید، فکر کنید. هرگونه تغییر در خلق و خو، علائم جدید یا رویدادهای مهمی که ممکن است بر سلامت عاطفی شما تأثیر بگذارد را در نظر بگیرید.

5. موقعیت ها یا محرک های خاص را شناسایی کنید: در مورد هر موقعیت، رویداد یا محرک خاصی که ممکن است در چالش های فعلی شما نقش داشته باشد فکر کنید. شناسایی این عوامل می‌تواند به درمانگر شما کمک کند تا درک عمیق تری از تجربیات شما پیدا کند و راهبردهای مناسبی برای رسیدگی به آنها ایجاد کند.

6. باز و صادق باشید: مهم است که با درمانگر خود باز و صادق باشید. به یاد داشته باشید که درمان فضای امنی است که در آن می‌توانید آزادانه و بدون قضاوت خود را بیان کنید. افکار، احساسات و نگرانی های خود را آشکارا به اشتراک بگذارید تا درمانگر بتواند مؤثرترین حمایت را برای شما ارائه دهد.

7. آنچه را که از درمانگر می‌خواهید در نظر بگیرید:درباره ویژگی‌ها یا رویکردهایی که در یک درمانگر می‌خواهید فکر کنید. این می‌تواند به شما کمک کند ترجیحات خود را با درمانگر در میان بگذارید و مطمئن شوید که فردی را پیدا می کنید که مناسب شما باشد.

8. برای لجستیک آماده شوید:قبل از جلسه درمانی خود مراقب هرگونه جزئیات لجستیکی باشید. این ممکن است شامل ترتیب دادن وسایل حمل و نقل، یافتن مراقبت از کودکان در صورت نیاز، یا اطمینان از داشتن فضایی آرام و راحت برای جلسه باشد.

نحوه آماده شدن برای جلسه با یک درمانگر: 10 نکته 20 قدم

علاوه بر مراحل بالا، در اینجا 20 نکته اضافی وجود دارد که به شما کمک می کند برای یک جلسه درمانی آماده شوید:

  1. رویکردهای درمانی مختلف را تحقیق کنید و تعیین کنید که کدام یک با نیازها و ترجیحات شما مطابقت دارد.
  2. هرگونه علائم یا نگرانی هایی را که تجربه کرده اید، حتی اگر جزئی به نظر می رسند، یادداشت کنید.
  3. هر عامل سبک زندگی که ممکن است بر سلامت روان شما تأثیر بگذارد، مانند الگوهای خواب، عادات ورزشی یا رژیم غذایی را در نظر بگیرید.
  4. به تغییرات اخیر زندگی یا عوامل استرس زا که ممکن است بر رفاه شما تأثیر بگذارد فکر کنید.
  5. مراقبت از خود را قبل از جلسه درمانی خود تمرین کنید و در فعالیت‌هایی شرکت کنید که باعث آرامش و کاهش استرس می‌شوند.
  6. هر دارویی را که در حال حاضر برای اهداف سلامت روان مصرف می‌کنید یا در گذشته مصرف کرده‌اید، یادداشت کنید.
  7. اگر به شما احساس راحتی بیشتری می‌کند، یک فرد پشتیبان را با خود به جلسه بیاورید.
  8. برای بحث در مورد سابقه پزشکی شخصی و خانوادگی خود آماده باشید، زیرا ممکن است به سلامت روان شما مرتبط باشد.
  9. هر الگو یا مضامین تکرار شونده در افکار، رفتارها یا روابط خود را در نظر بگیرید.
  10. انتظارات واقع بینانه را برای درمان تعیین کنید و درک کنید که پیشرفت ممکن است زمان بر باشد.
  11. با خط‌مشی‌های درمانگر در رابطه با رازداری و لغو آنها آشنا شوید.
  12. در نظر بگیرید که چه نوع محیط درمانی باعث می‌شود شما بیشتر احساس راحتی کنید، مانند یک محیط اداری سنتی یا یک فضای آرام‌تر.
  13. قبل از جلسه با تمرینات تنفس عمیق یا تکنیک‌های تمرکز حواس، کمی زمان بگذارید.
  14. برای کشف احساسات و تجربیات دشوار در طول درمان آماده باشید، زیرا این امر می‌تواند منجر به رشد و بهبودی شود.
  15. درباره تجربیات قبلی درمانی و آنچه برای شما مؤثر بوده یا نبوده است، فکر کنید.
  16. هر عامل فرهنگی یا مذهبی که ممکن است برای سلامت روان شما مهم باشد را در نظر بگیرید و در صورت لزوم آنها را با درمانگر خود در میان بگذارید.
  17. برای بحث در مورد سیستم پشتیبانی خود خارج از درمان، از جمله دوستان، خانواده یا سایر متخصصانی که ممکن است با آنها کار کنید، آماده شوید.
  18. هر رویا یا افکار تکرار شونده ای که ممکن است برای سلامت روان شما مهم باشد را یادداشت کنید.
  19. جنبه‌های مالی درمان را در نظر بگیرید و مطمئن شوید که برنامه‌ای برای پرداخت یا پوشش بیمه دارید.
  20. رویکرد درمانی را با ذهنی باز و تمایل به مشارکت کامل در فرآیند انجام دهید.

با رعایت این مراحل و نکات، بهتر می‌توانید خود را برای یک جلسه درمانی آماده کنید و از مزایای روند درمانی به حداکثر برسانید.

منابع : 

  1. انجمن روانشناسی آمریکا (APA) - APA یک سازمان پیشرو در زمینه روانشناسی است که اطلاعات و منابع مبتنی بر شواهد را برای متخصصان سلامت روان و عموم مردم ارائه می‌کند.
  2. موسسه ملی سلامت روان (NIMH) - به عنوان بخشی از موسسه ملی بهداشت (NIH)، NIMH منبع قابل اعتمادی برای اطلاعات مبتنی بر تحقیق در مورد اختلالات سلامت روان، درمان‌ها و پشتیبانی است. خدمات.
  3. روانشناسی امروز - روانشناسی امروز یک نشریه معتبر است که به موضوعات مختلف مرتبط با روانشناسی از جمله درمان، سلامت روان و خودسازی می پردازد. این شامل مقالات نوشته شده توسط متخصصان در این زمینه است.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...